Termeni si Conditii

Politica de livrare a produselor - Politica de retur / anulare

  1. Vizitarea acestui site, efectuarea unei comenzi sau transmiterea unui mesaj presupun acordul dumneavoastra cu urmatoarele conditii de utilizare si a legilor aplicabile. Compania isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara o notificare prealabila. Va rugam sa cititi in continuare.
  2. Site-ul www.mase-plastice.com este proprietatea companiei S.C M&C Storm SRL, orice informatii postate pe acest site apartin societatii comerciale mentionate mai sus si nu pot fi copiate, indiferent de scopul in care urmeaza a fi folosite,  fara acordul scris al resprezentantilor acesteia.
  3. Limita raspunderii. Compania incearca sa va ofere informatii actuale si reale prin intermediul site-lui, dar nu este responsabila pentru informatiile eronate care pot aparea in paginile site-ului. M&C Storm SRL nu va acorda despagubiri pentru probleme rezultate din aparitia unei erori pe site, chiar daca a fost instiintata in prealabil.
  4. Comanda. Produsele prezentate pe site-ul www.mase-plastice.com se pot comanda prin intermediul formularului din pagina produsului (vezi pagina cum cumpar?).
  5. Modalitati de plata de plata acceptate: Cash, Bilete la Ordin Avalizate sau Fila de CEC.
  6. Metode de livrare. Transportul este gratuit in orice localitate de pe teritoriul Romaniei pentru comenzi de un camion intreg sau gratuit in limita a 100 km pentru orice comanda mai mare de 3000 lei
  7. Retur. Produsele se pot returna doar daca defectul observat este din fabricatie si daca ne trimiteti o informare scrisa prin fax 0314.199.501 sau e-mail mcstorm08@gmail.com , in caz contrar returul nu va fi acceptat.
  8. Garantia produselor este de 12 luni, utilizate conform fisa produs.
  9. Protectia datelor. Informatiile transmise catre M&C Storm SRL vor ramane confidentiale si vor fi folosite doar in scopul in care au fost transmise.